FLT-kuivikekutteri paali

 

                                         =>> Tarjouspyyntö <<=


FLT-kutterikuivike 20 kg paali

Laadukas FLT-kutterikuivike on erinomainen kuivike vaativimmallekin eläinten omistajalle, joka haluaa panostaa eläinten hyvinvointiin ja terveyteen. Kuivikkeet sopivat käytettäväksi niin  hevosille, lehmille, sioille kuin siipikarjalle.  FLT-kutterikuivike on saatavilla hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä ympäri Suomen sekä suoraan meiltä.

Kolminkertainen pölynpoisto 

FLT-kutterikuivike valmistetaan vain parhaista keinokuivatuista kutterinlastuista. Huolellisen seulonnan ja kolminkertaisen pölynpoiston ansiosta FLT-kutterikuivike on tasalaatuinen ja lähes pölyämätön, joka takaa sen käyttömukavuuden  niin eläinten kuin ihmisten kannalta.

Puhdas ja bakteeriton

Ennen höyläystä sahatavara on kuivattu n. 70 asteessa. Höyläyksen jälkeen lastut kulkeutuvat puruputkia pitkin prosessiimme, eikä näin ollen ole kosketuksissa ulkoilman kanssa. Ei sisällä liimaa tai muitakaan epäpuhtauksia. 

Erittäin imukykyinen ja riittoisa

Kuivikkeiden käytön kannalta yhtenä olennaisena tekijänä on kuivikkeen kosteuspitoisuus. FLT-kutterikuivikkeen imukyky on erinomainen, sillä sen kosteuspitoisuus on n. 12 %, kun se  tavallisesti on n. 20 %. Yksi paali levitettynä n. 200 litraa.

 

Kuormalavoja voi varastoida ulkona, sillä kuormalavat ovat säältäsuojattuja.